De Wissel is een TOPschool in de stad Utrecht!

Je vind onze school in de Zeeheldenbuurt, aan de Oortlaan 1. Onze school heeft rond de 206 leerlingen en is de laatste jaren groeiend in leerlingen aantal. Wij streven ernaar om vanuit onze christelijke identiteit verschil uit te maken voor de kinderen en onze omgeving.

Ons onderwijs kenmerkt zich door de basisvakken te trainen in de morgengedeelte, met behulp van moderne en eigentijdse middelen (tablets). In de middaggedeeltes is er ruimte voor creëren, samenwerken en onderzoeken (het toepassen van vaardigheden in de 21ste eeuw). Onze school zet zich in om leerlingen te leren dat het onderlinge verschil in leren goed samen kan gaan en kinderen elkaars talenten kunnen versterken, zoals dat ook in de maatschappij verwacht wordt. Met de Passie (school voor voortgezet onderwijs) is een ambitieuze samenwerking aangegaan om het leren ‘van en met elkaar’ te versterken.
Ons cultuurprogramma met de makersmiddagen (samenwerken rondom culturele activiteiten) is gevat in ons cultuurbeleid. Dit is te bekijken onder schooldocumenten.

Onze schoolresultaten zijn te vinden op Scholenopdekaart.